Cat de pregatit esti sa chemi o firma de tractari ?

Tractari

Ai ramas cu masina in drum…Ce te faci acum? Stii ca exista firme de asistenta rutiera care te pot ajuta, doar ca nu ai nici un numar de telefon, nu stii cat o sa te coste, nici exact cum anume o sa decurga procesul. Hm, daca te-ai fi informat din timp despre urmtoarele aspecte, totul ar fi fost mult mai simplu, nu?

Ce forme de plata sunt acceptate?

Acest lucru poate fi uitat cu usurinta atunci cand va aflati la ananghie. Nimic nu poate fi mai frustrant decat sa chemati o firma de tractari si sa nu puteti plati operatorul deoarece nu purtati cash sau un carnet de cecuri cu dumneavoastra, iar ei nu accepta card-uri de credit sau de debit. Asigurati-va ori ca intrebati de dinainte, ori invatati-va sa pastrati niste cash in masina pentru zilele acelea…

Fac parte din vreo asociatie din industrie?

Aceasta poate fi o buna modalitate pentru a afla mai multe despre calitatea serviciilor pe care le ofera. Majoritatea asociatiilor pretend un anumit nivel de profesionalism si calitate de la o firma de tractari auto inainte sa ii accepte ca membrii. De asemenea, puteti intreba daca presteaza servicii pentru vreuna din autoritatile locale sau flotele de vehicule publice – acesta este un alt semn de incredere si calitate.

Alegeti o firma de tractari apropiata de dumneavoastra

Acest lucru pare parea evident, dar tineti minte ca firmele de remorcari isi pot face publicitate oriunde. Ultimul lucru pe care il doriti este sa vi se remorcheze masina la intr-un parc auto la 100 de km departare. Nu doar ca va trebui sa conduceti tot acel drum pentru a v-o recupera, dar km in plus vor cantari si ei la costul total. Asadar, economisiti niste bani asigurandu-va ca folositi o firma locala.

Cand sunati, asigurati-va de asemenea ca stiti locatia dumneavoastra exacta. Cele mai inteligente telefoane au un sistem de harti integrat in ele. Daca nu aveti un astfel de smartphone, uitati-va totusi la strazile intersectate si la indicatoare pentru a va comunica locatia. Acest lucru va ajuta operatorul sa va gaseasca mai repede si sa va faca experienta mai placuta. Defectiune masina

Ofera si alte servicii? 

Ultimul lucru pe care vi-l sugeram este sa nu folositi o firma care este specializata numai in remorcari. Asistenta rutiera, recuperare si depozitarea in siguranta a vehiculelor sunt alte servicii convenabile pe care o companie care se respecta mai mult ca sigur le va avea. De exemplu, cand sunati la unele firme de tractari si echipa acestora ajunge la locatie, daca reusesc sa va porneasca masina sau sa va deblocheze usa, nu va mai avea loc nicio remorcare – deci economisiti niste bani.

Daca va aflati pe marginea drumului…

In cazul in care va aflati pe marginea drumului, iata o lista scurta a intrebarilor pe care trebuie sa le adresati inainte de a angaja o firma de tractari pentru a va veni in ajutor:

  • Care sunt marca si anul de fabricatie al camionului dumneavoastra de remorcare?
  • Sunteti membri ai vreunei asociatii aparte?
  • Acceptati asigurarea mea (daca e cazul)?
  • Ce tip de plata acceptati?
  • Cat va dura pana camionul dumneavoastra ajunge aici?
  • Poate soferul dumneavoastra sa ma sune cand este aproape?
  • Cat va costa in total, incluzand taxele pentru a ridica masina de la locatie si pentru a o transporta la destinatia aleasa de mine?

Speram ca cititi asta in confortul casei dumneavoastra si nu de pe marginea drumului. Daca sunteti insa pe marginea drumului, ne pare rau ca va aflati in aceasta situatie neplacuta.  Operator remorcari

Speram ca aceste informatii va vor ajuta in a va pregati pentru inevitabil. Cu totii stim ca acest lucru se va intampla la un moment dat, doar ca nu stim cand. Pregatindu-va din timp cu informatiile potrivite despre firmele de tractari din zona dumneavoastra, va puteti usura experienta. Nu uitati sa ne lasati un comentariu cu recomandarile dumneavoastra legate de astfel de momente. Drum bun!

Related posts

Leave a Comment