Munca intr-un studio de video chat si fetisurile

Studio de video chat

Unul din motivele pentru care un studio de video chat are foarte mult succes este faptul ca este online. Internetul este cunoscut pentru faptul ca ofera anonimitate completa utilizatorilor sai, ceea ce vine si cu un sentiment de securitate, stiind ca isi pot explora dorintele si fetisurile fara ca nimeni sa stie. Un studio de video chat reprezinta o metoda simpla si usor de accesat pentru a explora diverse fetisuri, asa ca este important sa stii cum poti lucra cu acei clienti care au fantezii mai ciudate. Vei afla foarte repede ca acestia au in minte scene foarte specifice, care nu sunt populare sau chiar nu ai mai auzit niciodata de ele.

In loc sa refuzi clientii cu gusturi neobisnuite, cel mai bine ar fi sa afli mai multe despre ele pentru a-i transforma pe acestia in clienti fideli. Multe dintre fetele care lucreaza intr-un studio de video chat prefera sa lucreze cu persoanele care au fetisuri deoarece unele cereri sunt destul de usoare si pot parea chiar hilare. Cine nu vrea sa petreaca 20, 30 de minute sau poate o ora sau doua cu un client care vrea pur si simplu ca iti admire picioarele sau sa te vada cum mananci placinta? Acesta iti ofera o pauza dela munca obisnuita, iar daca o faci bine, tocmai ai castigat un client fidel.

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a pastra acesti client este sa te informezi. Nu trebuie sa citesti carti intregi despre BDSM, dar este de mare ajutor daca te familiarizezi cu cele mai populare fetisuri cautand pur si simplu cateva articole pe Google. De asemenea poti afla o multime de informatii intreband clientii.  Unii vor fi foarte fericiti sa iti spuna ce sa faci in timpul spectacolului sau sa iti trimita un mesaj lung cu privire la toate cererile lor. Insa nu te baza prea mult pe acesta metoda – daca un client are un fetis popular, acesta va merge va cineva care are deja experienta – este mai simplu pentru el.

model video chat

Deci, care este cel mai popular fetis? Exista unele care sunt considerate mainstream: fetisul pentru picioare, umilire si joc de roluri. Vei da foarte usor peste acestea daca ai un trafic decent pe site-ul studioului de video chat. In caz contrar, acesta va varia mult in functie de aspectul fizic,  unde iti faci publicitate si numarul de vizitatori pe care ii ai. Evident, cu cat ai parte de mai mult trafic, cu atat vei gasi o varietate mai mare de fetisuri. Daca ai o privire dominanta, vei primi din partea clientilor multe solicitari de a fi sclavul tau. Daca ai un aspect bland, supus, s-au putea sa primesti cereri care se potrivesc acestui tip de personalitate. Daca te incadrezi cumva intre aceste doua aspecte, pregateste-te pentru orice.

De asemenea, trebuie sa faci cercetari pentru a afla ce te simti comfortabil sa faci. Nu ar trebui sa te fortezi sa indeplinesti dorintele tuturor in detrimentul propriului comfort. Unele fetisuri ti se vor parea bizare dar simplu de facut, insa altele te vor face sa te simti nesigura si nervoasa. Spre exemplu, un client iti poate cere sa te gadili pe buric cu o pana. Nu e mare lucru, nu? Ai putea crede ca stii totul despre acest fetis si ca poti face orice. Clientul urmator iti poate cere ca te prefaci ca esti sora lui. Poate ca esti de accord cu asta si joci rolul, pana la urma este totul doar un joc. Dar este de asemenea posibil sa ai un frate sau mai multi, iar acest rol te face sa te simti foarte inconfortabil. Rolul informarii este sa afli cat mai multe despre fetisuri si sa iti dai seama ce poti face, astfel incat ii vei putea spune de la bun inceput clientului unui studio de video chat cum il poti ajuta.

Related posts

Leave a Comment